آیا تا به حال به این فکر کرده اید که چگونه یک صفحه وبلاگ در وردپرس ایجاد کنیم؟ آنقدرها هم سخت نیست، واقعاً چیزی که دشوار است، جذاب کردن آن از نظر بصری و به راحتی قابل پیمایش برای کاربر است.
اگر وبلاگ نویس هستید، این صفحه پنجره ای به کار شماست. حتی ممکن است صفحه اصلی شما باشد و بنابراین، باید برجسته باشد، دیدگاه، شخصیت شما را ارائه دهد و کانون وب سایت شما و منبع اشتراک خبرنامه شما باشد.
شما می توانید یک صفحه وبلاگ ساده با استفاده از وردپرس ایجاد کنید، اما اگر واقعاً می خواهید خوانندگان خود را متحیر و مات کنید، به چیز بیشتری نیاز دارید.
میتوانید از پلاگینها و تمها استفاده کنید که هر کدام محدودیتهای خود را دارند، یا میتوانید از Elementor و همه در یک راهحل استفاده کنید.
اما قبل از اینکه از خودمان پیشی بگیریم، صفحه وبلاگ چیست؟
صفحه وبلاگ چیست؟
در حالی که ممکن است پاسخ به این سوال ساده به نظر برسد، ممکن است بین یک صفحه وبلاگ و یک پست وبلاگ سردرگمی وجود داشته باشد.
صفحه وبلاگ در مقابل پست وبلاگ
صفحه وبلاگ و پست وبلاگ دارای تفاوت های قابل توجهی در خارج هستند که ما به صورت لحظه ای به آنها خواهیم پرداخت، اما در پشت صحنه تفاوت های دیگری نیز وجود دارد. تفاوت های اصلی در ساختار سلسله مراتبی صفحات است، به طوری که صفحه وبلاگ بالاتر از پست وبلاگ در سلسله مراتب است.
پست وبلاگ
یک پست وبلاگ (که بیشتر به عنوان یک پست/صفحه واحد شناخته می شود) یک مقاله فردی است که موضوع خاصی را پوشش می دهد و در صفحه وبلاگ قرار دارد. دارای ویژگی های زیر است:
- دارای نام نویسنده و تاریخ انتشار است. از آنجایی که پست های وبلاگ بیشتر از صفحات منتشر می شوند، این یک تمایز مهم بین این دو است. یک پست وبلاگ دارای نام نویسنده و تاریخ انتشار آن است.
- فضایی برای نظرات کاربران دارد. این ویژگی به ویژه برای وبلاگ ها و وب سایت های جمع آوری اهمیت دارد. این نظرات به اشتراک گذاری ایده با استدلال موافق یا مخالف مقاله را امکان پذیر می کند.
- دارای دکمه های اشتراک گذاری شبکه های اجتماعی است . همانطور که شایسته هر پست وبلاگ (یا در مورد آن، یک مقاله جدید) است، دکمه های رسانه اجتماعی دارد که به آن اجازه می دهد پست وبلاگ را با مخاطبان بیشتری به اشتراک بگذارد و در نتیجه آن را تبلیغ کند.
صفحه وبلاگ
از طرف دیگر، یک صفحه وبلاگ (که بیشتر به عنوان صفحه آرشیو نامیده می شود)، یک صفحه ثابت است که شامل تمام پست های وبلاگ می شود. روی آن، پستها معمولاً به ترتیب زمانی معکوس فهرست میشوند و ابتدا جدیدترین پستها را نشان میدهند، که منطقی است، زیرا میخواهید خوانندگان شما ابتدا آخرین پستهای شما را بخوانند.
صفحه وبلاگ، برخلاف پست وبلاگ، نام نویسنده، تاریخ انتشار آن، دکمههای اشتراکگذاری (اگرچه، با Elementor ، میتوانید آنها را در هر جایی اضافه کنید) یا بخش نظر را ندارد. نمونه های قابل توجه شامل صفحه اصلی، صفحه درباره و صفحه مخاطبین است.
اگر این یک پست وبلاگی است که به شما علاقه مند است، ممکن است بخواهید این مقاله درباره طراحی یک پست وبلاگ در وردپرس یا راهنمای ما در مورد ایجاد پست های وبلاگ حماسی را بررسی کنید.
بنابراین، بیایید شروع کنیم.
طراحی وبلاگ وردپرس – آماده سازی
قبل از ایجاد یک صفحه وبلاگ در وردپرس، ابتدا باید چندین چیز را آماده کنید.
شما باید یک وبسایت وردپرس آماده و راهاندازی داشته باشید که دارای یک طرح میزبانی، نام دامنه و صفحه اصلی باشد. برای شروع می توانید این راهنمای عالی را بخوانید .
پس از اتمام این بخش، می توانید به ایجاد یک صفحه وبلاگ در وردپرس بروید. اما چه چیزی در صفحه وبلاگ گنجانده شده است؟
عناصر یک صفحه وبلاگ
هر صفحه وبلاگ دارای چندین عنصر اساسی است که باید داشته باشد:
- یک هدر و یک پاورقی برای ناوبری آسان. در حالی که می توانید به راحتی یک منو بدون سرصفحه و پاورقی ایجاد کنید، ما به شدت توصیه می کنیم که آنها را داشته باشید، زیرا آنها تجربه کاربری بهتری را ایجاد می کنند.
- پست های وبلاگ اینها در صفحه وبلاگ قابل مشاهده خواهند بود و می توانند چندین شکل مختلف از جمله گالری تمام تصاویر، متن بدون تصویر و غیره داشته باشند.
- گزینه های جستجو برای پیمایش بهتر و تجربه کاربری بهتر باید یک فیلد جستجو در دسترس داشته باشید.
- شماره گذاری (همچنین به عنوان صفحه بندی نیز شناخته می شود). شما باید این امکان را داشته باشید که با تغییر صفحه موجود به پست های قدیمی تر بروید.
- فراخوان به اقدام در حالی که هر پست فردی میتواند فراخوانهایی برای اقدام داشته باشد، صفحه وبلاگ نیز میتواند آنها را داشته باشد، بهویژه به شکل بنر، یا پیوندهایی در هدر یا پاورقی، یا حتی پنجرههای بازشو.
- پاپ آپ برای اشتراک. اگر به خوبی انجام شود، میتواند در کمترین زمان سطح اشتراک شما را بالا ببرد.
- فیلتر کردن. علاوه بر گزینه فیلد جستجو، توصیه می کنیم وبلاگ شما دارای گزینه های فیلترینگ نیز باشد تا کاربر بتواند پست های شما را بر اساس برچسب ها و دسته بندی ها فیلتر کند.
ایجاد صفحه وبلاگ با استفاده از وردپرس
اگر صفحه اصلی شما صفحه وبلاگ شماست، از قسمت بعدی صرفنظر کنید.
قبل از اینکه بتوانید به ایجاد صفحه وبلاگ بروید، باید بین صفحه اصلی و صفحه وبلاگ جدایی ایجاد کنید تا صفحه اصلی پست های اخیر را نشان ندهد.
اگر این یک وبسایت جدید است، این کار را با ایجاد دو صفحه با نامهای Home و Blog انجام میدهید . اگر از قبل یک صفحه اصلی دارید، نیازی به ایجاد آن ندارید، باید فقط صفحه وبلاگ را ایجاد کنید و به مرحله 3 بروید.
- به داشبورد وردپرس بروید و تب Pages را انتخاب کنید.
- سپس، دو صفحه جدید ایجاد کنید.
- اکنون برگه تنظیمات را در داشبورد خود انتخاب کنید، سپس برگه Reading را انتخاب کنید و در زیر بخش ‘نمایش صفحه اصلی شما’، گزینه A static page را انتخاب کنید.
- اکنون، می توانید صفحاتی را که ایجاد کرده اید اختصاص دهید. صفحه اصلی را به گزینه Homepage و صفحه وبلاگ را به گزینه Posts page اختصاص دهید.
- همچنین فراموش نکنید که با رفتن به تب Appearance و انتخاب منوها، این صفحه را به منوی ناوبری خود اضافه کنید.
شما آن را انجام داده اید. شما یک صفحه وبلاگ ایجاد کرده اید که در آن تمام پست های جدید شما قابل مشاهده خواهد بود.
اما اکنون بخش دشوار آن فرا می رسد، به خصوص هنگام استفاده از گزینه های سفارشی سازی بومی وردپرس. اکنون باید مطمئن شوید که صفحه وبلاگ شما دعوتکننده، خواندنی و آسان برای پیمایش است، و اینجاست که آن عناصر اساسی که ذکر کردیم وارد عمل میشوند.
هنگام استفاده از گزینه پیش فرض وردپرس، این جنبه ها اغلب به موضوعی که انتخاب می کنید بستگی دارد. صرف نظر از این، شما اغلب قدرت واقعی کمی برای تغییر بسیاری از جنبه های کوچکی که می خواهید ندارید. ممکن است از شما خواسته شود از کد برای تغییر چیزی یا اضافه کردن چیزی استفاده کنید. یا ممکن است به یک افزونه خارجی نیاز داشته باشید.
به عنوان مثال، سرصفحه و پاورقی به موضوع بستگی دارد، که سفارشی کردن بیشتر آنها سخت یا غیرممکن است (مگر اینکه نحوه کدنویسی را بلد باشید).
یا، برای مثال، اگر میخواهید گزینه فیلتر را اضافه کنید، ممکن است به یک افزونه خارجی نیاز داشته باشید، مانند مواردی که در اینجا به آن پرداختیم .
آزاردهندهتر این واقعیت است که شما کنترل کمی بر نمایش بصری خود پستها، مکان آنها، فاصله، طراحی و سایر عناصر دارید.
به احتمال زیاد شما یک طراحی ثابت خواهید داشت، مگر اینکه دوباره یک تم ممتاز بخرید یا دانش کدنویسی گسترده ای داشته باشید. به همین دلیل توصیه می کنیم از Elementor استفاده کنید.
طراحی صفحه وبلاگ با Elementor – یک راه حل همه در یک
Elementor می تواند روشی را که برای ایجاد صفحات وبلاگ جدید استفاده می کنید کاملاً تغییر دهد و به شما این امکان را می دهد که از یک سبک ساده استفاده از متن و تصاویر فراتر بروید.
Elementor ساخت طرح های سفارشی صفحات وب را بدون نیاز به دانستن نحوه کدنویسی بسیار ساده می کند.
برای طراحی یک صفحه وبلاگ با Elementor، باید موارد زیر را انجام دهید:
- یک صفحه جدید با Elementor ایجاد کنید.
- از تمام قدرت Elementor برای سفارشی کردن آن به هر شکلی که می خواهید استفاده کنید.
ابتدا هر موضوعی را که دوست دارید انتخاب کنید. ما Hello Theme را توصیه می کنیم زیرا طراحی مینیمال دارد و به شما امکان می دهد طرح خود را هر طور که می خواهید کشف و سفارشی کنید. Elementor ویجت های متعددی دارد که طراحی و افزودن عملکرد به صفحه وبلاگ شما را بسیار آسان تر می کند.
طراحی اصلی صفحه وبلاگ شامل عناصر زیر است:
- سربرگ و پاورقی
- نوشته ها
- دکمه های CTA
- سرصفحه ها
- پنجره های باز شو
- گالری
سربرگ و پاورقی
هدر و پاورقی بخش مهمی از طراحی صفحه وبلاگ و حتی بیشتر از آن برای ناوبری وب سایت هستند. Elementor به شما امکان می دهد هدرها و پاورقی ها را به طور یکپارچه به صفحه وبلاگ خود (و در واقع به کل وب سایت) اضافه کنید. اما این بهترین بخش نیست. بهترین بخش این است که آنها را به هر شکلی که می خواهید سفارشی می کنید.
شما می توانید آنها را کوچک یا بزرگ کنید، می توانید لینک ها، گزینه های جستجو، دکمه ها و لوگوی شرکت خود را با کشیدن و رها کردن ساده اضافه کنید و به سادگی با انتخاب تنظیمات و تغییر آنها می توانید رنگ ها را تغییر دهید.
برای افزودن سرصفحه و پاورقی به صفحه وبلاگ خود، باید موارد زیر را انجام دهید:
1. به داشبورد WordPress > Templates > Theme Builder بروید

2. روی « افزودن قالب جدید » کلیک کنید و «هدر» را انتخاب کنید .

3. الگوی سرصفحه خود را نامگذاری کنید و روی ” ایجاد سربرگ ” کلیک کنید
اکنون میتوانید یک الگوی سرصفحه از پیش ساخته را انتخاب کنید یا از ابتدا یکی بسازید.
پس از ایجاد تغییرات مورد نیاز در طراحی هدر، روی ‘انتشار’ کلیک کنید و محل انتشار هدر را انتخاب کنید. پیش فرض “تمام سایت” است.
سرفصل ها
سرفصل ها؟ ممکن است از خود بپرسید. آره! با Elementor، می توانید عناوین متحرک و خیره کننده ایجاد کنید تا صفحه وبلاگ خود را بسیار جذاب تر کنید و از بقیه رقبا متمایز شوید. شما می توانید خطوط، کسوف و انواع دیگر انیمیشن ها را با یک کلیک ساده اضافه کنید.
تنها کاری که باید انجام دهید موارد زیر است:
1. به ویرایشگر Elementor بروید، ویجت عنوان متحرک را انتخاب کنید .

2. آن را بکشید و به جایی که می خواهید ظاهر شود رها کنید.
3. از اینجا، گزینه ای برای تغییر تنظیمات و سبک، و انتخاب انیمیشن مورد نظر خود خواهید داشت.

نوشته ها
اکنون به مهم ترین بخش صفحه وبلاگ یعنی پست ها می رسیم. ویجت پستهای Elementor به شما این امکان را میدهد که ویجت را به قسمتی که میخواهید پستهای شما در آن باشد بکشید و رها کنید و سپس آنها را با ویرایشگر Elementor سفارشی کنید.
می توانید هر چیزی را از فاصله گرفته تا سبک، تعداد پست ها، صفحه بندی و طول متن تغییر دهید. واقعاً، در اینجا می توانید طراح داخلی خود را دیوانه کنید.
1. به ویرایشگر Elementor بروید، ویجت پست ها را انتخاب کنید .

2. آن را بکشید و به جایی که می خواهید ظاهر شود رها کنید.
3. از اینجا، گزینه ای برای تغییر تنظیمات و سبک، و انتخاب انیمیشن مورد نظر خود خواهید داشت.

دکمه ها
دکمهها نقش کلیدی در ایجاد ناوبری آسان و فراخوانهایی برای اقدام دارند که واقعاً برجسته هستند. ویجت دکمه Elementor ایجاد این دکمه ها و سفارشی کردن آنها را به هر شکلی که می خواهید کاملاً آسان می کند. می توانید آنها را به اندازه دلخواه خود بزرگ کنید، هر رنگ و هر فونتی را برای متن انتخاب کنید.
1. به ویرایشگر Elementor بروید، ویجت دکمه را انتخاب کنید (حتی می توانید دکمه های رسانه های اجتماعی را با Elementor اضافه کنید)

2. آن را بکشید و به جایی که می خواهید ظاهر شود رها کنید.
3. از اینجا، گزینه ای برای تغییر تنظیمات و سبک، و انتخاب انیمیشن مورد نظر خود خواهید داشت.

پنجره های باز شو
پنجرههای بازشو یک راه عالی برای جلب توجه کاربر و هدایت آنها به انجام کاری است که میخواهید، مثلاً اشتراک کنید. یک پاپ آپ زیبا را تصور کنید که از کاربران شما می خواهد در خبرنامه شما مشترک شوند. یا شاید یک پست خاص را برجسته کنید. یا چیز جدیدی مانند فروش را اعلام کنید. امکانات بی پایان هستند.
Elementor یک پاپ آپ سازنده شگفت انگیز دارد و برای افزودن پنجره های بازشو به صفحه وبلاگ خود، این مراحل ساده را دنبال کنید:
1. از داشبورد وردپرس خود، به Templates > Puppups بروید

2. نام قالب خود را بگذارید و روی Create Template کلیک کنید

3. یک الگو از کتابخانه انتخاب کنید یا طرح خود را ایجاد کنید
4. روی Publish و سپس Save and Close کلیک کنید
5. یک صفحه جدید در Elementor باز کنید
6. یک ویجت دکمه را بکشید
7. در زیر Layout، Link > Dynamic > Actions > Popup را انتخاب کنید
8. روی Popup > Open Popup > پنجره ای که ایجاد کرده اید را انتخاب کنید
9. به صفحه زنده بروید، روی دکمه کلیک کنید و پنجره بازشو ظاهر شود
صفحه وبلاگ خود را به راحتی با Elementor ایجاد و طراحی کنید
Elementor به شما این امکان را می دهد که بدون هیچ تلاشی و بدون نیاز به کدنویسی صفحه وبلاگ خود را به راحتی ایجاد و طراحی کنید. به سادگی ایجاد یک صفحه جدید، کشیدن آنچه نیاز دارید و رها کردن آن در جایی که به آن نیاز دارید است. شما می توانید آن را سفارشی و طراحی کنید تا آن را منحصر به فرد و با وب سایت شرکت خود هماهنگ کنید. بنابراین، حتما المنتور را دریافت کنید.